ARRANGEMENTER

LÆS OM VORES ARRANGEMENTER HER PÅ SIDEN

WINEMAKERS DINNER Tirsdag d. 17/09-19

Kom til en hyggelig aften på Ombord Tirsdag d.17 september kl.18.00

Du får 4 retter veltillavet mad og 5 fantastiske vine for kun 595,-

I samarbejde med Lars fra Fejøvin, afholder vi en hyggelig aften i selskab med Andrew fra Watson winery.
Der vil blive serveret en 4 Retters middag, og Andrew vil fortælle om hans fantastiske vine.
Menü: Cremet fiskesuppe med jomfruhummer og safran
Lille rørt tatar
Kalvefilet og Lam med glace, svampe og rodfrugter
Brie de Meaux med hybenkompot

Alt dette incl. 5 glas vin 595,-

Herunder lige lidt historie.

Heather og David Watson forfulgte i 1973 deres livsdrøm og satte vinstokke med cabernet og merlot for at lave Australiens svar på Bordeaux. Området er Margaret River, som vinskribenten Jancis Robinson har beskrevet som “paradise on earth” – syd for Perth i Western Australia. Netop dette område beskrives som “Cabernet Kingdom” på linie med Napa Valley.Alle var pionerer dengang – Watsons var blandt de første fem vingårde i hele distriktet, der i dag omfatter 5.017 ha vinstokke og ca 200 vingårde.
Sønnen Andrew boede gennem 4 år boede på markerne i sit mobilehome fordi han var nødt til at spare sammen til at bygge sit lille hus først!
Desuden er broderen Stuart winemaker på Woodlands og Watson, så der er virkelig tale om 11 ha familiedomæne.

I 1981 fik man international berømmelse med “Cuvée Andrew” på cabernet og topchardonnay’erne samt cabernet hiver gerne ratings 93-95+.
Vinene er “dry-grown” og omlægges certificeret til økologisk med årgang 2018. Generelt optræder vinene mere “klassiske” end “New World” – dog med respekt for områdets gunstige indflydelse på netop Chardonnay og Cabernet.
Andrew har gæstet Danmark 2 gange før, er gift med Marie, som er fransk vinmager – her får du en vinmand, der kan fortælle underholdende om sine vine – på en forståelig og “nede på jorden” måde. Som et lille “treat” byder vi på den sjældne Nebbiolo med 6 år på bagen.
Vi håber, du har lyst til at opleve dette på nært hold – hos Ombord og eneste smagning, Andrew giver officielt i Jylland under sit besøg.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, ocean, båd, friluftsliv, vand og natur
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

 

 

 

 

 

Pris 595,-

————————————————————–

** RING +45 24 82 12 62 for bordbestilling **

Kontakt

Winemakers dinner Mandag d. 11/11-19

Kom til en hyggelig aften på Ombord Mandag d.11 November kl.18.00

Du får 4 retter veltillavet mad og 5 fantastiske vine for kun 655,-

I samarbejde med Oscar Davidsen og Skjold Burde vinhandel, afholder vi en hyggelig aften i selskab med det Østriske vinhus Pfaffel.
Der vil blive serveret en 4 Retters middag, og winwmakeren vil fortælle om sine fantastiske vine.

Menü

-Carpaccio af hellefisk med limeskal, olivenolie og citrusmayo

-Jomfruhummer flamberet i Pastis med jomfruhummerskum

-Farseret vagtel med sauce af stegeskyen, stegte kartofler og svampe

-Østriske oste med passende tilbehør

Alt dette incl. 5 glas vin 655,-

 

Vi håber, du har lyst til at opleve dette på nært hold – hos os på Ombord

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, ocean, båd, friluftsliv, vand og natur
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

 

 

 

 

 

Pris 655,-

————————————————————–

** RING +45 24 82 12 62 for bordbestilling **

Kontakt

Mortens aften Søndag d. 10/11-19

Kom til en hyggelig Mortens aften på Ombord Søndag d.10 November

Tag familien med til en hyggelig tradition på Ombord.

Traditionen tro disker vi op med klassisk and med hele “svineriet” og gammeldaws æblekage til dessert

Pris pr. person 248,-

 

Vi håber, du har lyst til at opleve dette på nært hold – hos os på Ombord

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, ocean, båd, friluftsliv, vand og natur
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

 

 

 

 

 

Pris 248,-

————————————————————–

** RING +45 24 82 12 62 for bordbestilling **

Kontakt